Köttfärslimpa med persilja

Dagens smarriga middag kommer här! Klassisk, saftig köttfärslimpa smaksatt med finhackad persilja och lök. Till limpan serverade jag kokt nypotatis, broccoli och brunsås. Riktigt gott, så detta måste ni bara testa!
 
 
KÖTTFÄRSLIMPA MED PERSILJA:
4-6 port
 
700 gram blandfärs
0,5 dl ströbröd
1 dl mjölk
2 tsk kinesisk soja
1 gul lök
0,5 kruka färsk persilja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
 
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ströbröd, mjölk och soja i en bunke. Låt stå några minuter. Skala och riv löken. Hacka persiljan och vänd ner i ströbrödsblandningen tillsammans med lök, färs, salt och peppar. Blanda till en slät smet och forma till två limpor. Lägg ner dom i en ugnssäker form och ringla över lite margarin eller smör. Sätt in formen mitt i ugnen ca 20-25 minuter.
 
 
Ät och njut!
 
Mamma

Oj så gott 😜

Jenny

Hej Madeleine,
Vilken fin blogg du har.
Går det komma i kontakt med dig :-) Har letat lite med hittar ingen mailadress? Lämnar min i kommentaren, du får gärna höra av dig när du har tid.

Allt gott,

// Jenny