Supergod tacopaj

Det blir alldeles för sena middagar nu när vi håller på och fixa i huset om kvällarna. Idag blev det inte mat förrän kl 20.30 - inte bra för figuren inte! ;) Middagen blev denna suuupergoda tacopajen serverad med en sallad. Riktigt, riktigt gott blev det. Hög och fin blev den också, då jag använde mig av en form med avtagbar botten. Denna kommer jag garanterat att göra fler gånger! Testa ni också.

Pajdeg:
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
50 g margarin
1 ½ dl filmjölk

Blanda ihop allt till en deg. Tryck ut i en pajform. Gärna en med höga kanter och avtagbar botten. Förgrädda 10 min i 225°.

Fyllningen:
600 gram köttfärs
1 st gul lök
1 st påse taco-kryddmix
1 dl vatten
2 st tomater
4-6 st feferoni

Bryn köttfärsen och löken. Tillsätt vatten och kryddpåsen. Koka så att köttfärsen blir rätt så torr. Lägg allt i pajskalet. Hacka tomater och feferoni efter smak. Lägg överst på köttfärsen.

Topping:
2 dl crême fraiche
4 msk majonnäs
2 dl riven ost
3-4 st pressade vitlöksklyftor

Blanda och bred toppingen ovanpå pajen. Grädda 10-15 min i 250° tills ytan fått fin färg. Servera med en sallad och tacosås.