Jappmousse

En fluffig och farligt god chokladmousse med smak av Japp (eller Mars om du föredrar det). Lätt att göra och kan förberedas på morgonen, eller kvällen innan och sedan garneras med bär och choklad precis innan servering. För den som vill är det gott att lägga på en klick vispad grädde precis innan servering. Ställ chokladmoussen svalt tills den ska serveras.

 

 
JAPPMOUSSE:
 
175 gram mörk blockchoklad
4 bitar Japp (eller Mars)
3 msk socker
4 äggulor
1 krm salt
4 dl vispgrädde
bär till garneringen, tex hallon eller blåbär
 
Bryt chokladen i bitar och skär jappen i mindre bitar. Smält chokladen i vattenbad. Vispa grädden, men inte för hårt. Blanda ägg, socker och salt. Blanda äggröran med chokladen. Vänd sedan i grädden. Häll upp moussen i serveringsglas (4-6 glas) och låt stå i kylskåpet i några timmar innan servering.
Toppa chokladmoussen med bär och hackad choklad precis innan servering. Vispad grädde till är också gott!
 
 
Smaklig spis!
 
Emma -Merakibeauty.se

åh så gott det ser ut :)

Ida Nilsson

Men herregud så gott! :)

rememberthiis.blogg.se

Mums!!

Joanna- Från 95- 65 kg!

mumms