Köttfärspaj




Köttfärsslimpa är något som alltid går hem!! Din paj låter jättegod!!
Och krämigt med creme fraichen och majon.
Kram
SÅ kul att du har bakat danskt rågbröd, det är Håkans absoluta favoritfrukostbröd mitt i veckan. Vi har funderat på att baka ett själv också så ditt recept kommer till nytta i vårt kök!
Vilket bra recept på pajdeg som inte ska förgräddas, fyllningen låter verkligen inte fy skam den heller.
Kramar
Jag tror att jag har ett liknande recept, fast köttfärsen kryddas enbart med en hel påse Tacco-krydda. Då har jag ett kilo färs.Jag har gjort den pajen i flera år och jag tycker den på något vis att den hör sommaren till och är en smidig bjudmat. Tack för kommentaren hos mej! Kram/Finas mammis
Åhh min favorit!! Kunde du ju gett pappa en bit som jag kunde ha till lunch imorgon....