Grekisk lax
Ett suuuperduper gott recept på lax i en krämig sås med smak av Grekland, blev dagens middag. Receptet kommer ni säkert känna igen, eller rättare sagt - det påminner om ett annat jag brukar göra. ;)
Du behöver detta!
1 st stor bit lax eller 4 st portionsbitar
2 st Cantadou vitlök & basilika
5 dl grädde
1 st ask körsbärstomater
1 st paket fetaost
1 tsk salt
Lägg laxen i en ugnsform (glöm inte ta bort skinnet om du köper färsk lax). Strö över smulad fetaost, skär tomaterna i kvartar och lägg på dom.

Vispa ihop grädde och Cantadou till en slät sås och salta. Häll såsen över laxen och ställ in formen i 225 C ca 20-30 min (beroende på hur tjock laxen är). Lägg på ett ark folie om rätten börjar få för mycket färg innan laxen är färdig.

Servera laxen med pressad potatis eller ris. Ha gärna en god sallad till.

Sååååå gott!
Ser väldigt trevlet ut Gittan! Vi har haft biff idag!! Luktar i hela huset och skinnet!