Kladdkaka med kinapuffar

Denna smarriga kladdkaka med kinapuffar bakade jag och Leon till efterrätt igår. Gott med lite krisp från kinapuffarna och den blev faktiskt ännu godare dagen efter. Så baka den gärna dagen innan du ska ha den för bästa resultat. Jag lät den tyvärr stå någon minut för länge (den var dock kladdig ändå, men hade velat ha den ännu kladdigare!) så 20 min är nog lagom för en perfekt kladdig kaka. Serveras med en klick vispad grädde eller vaniljglass. 
 
 
KLADDKAKA MED KINAPUFFAR:
 
200 gram smör
3 dl mjöl
1 dl farinsocker
4 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1-1,5 dl kakao
1 krm salt
4 ägg
 
0,5 påse kinapuffar (den gula påsen)
 
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt svalna något. Blanda mjöl, socker, vaniljsocker, kakao och salt i en bunke. Tillsätt sedan ägg och smör. Rör om och blanda till en jämn smet. Tillsätt kinapuffarna och rör om. Smörj och bröa en form. Häll i smeten och sätt in i nedre delen av ugnen. Grädda kakan i ca 20 min. Kakan ska vara lös i mitten när du tar ut den. 
 
 
Häll ner smeten i formen och grädda sedan i 20 minuter. 
 
 
Servera med en klick vispad grädde!