Torskrygg med fetaost- och dillröra

Tillbaka från en underbar semestervecka nere på Rhodos! Solen sken från en klarblå himmel varje dag och vi har haft det så bra! ;) Har varit galet sugen på fisk sen vi kom hem, så denna smarriga rätten slängde jag ihop till middag igår. Gjorde faktiskt en variant med torskrygg och en med laxfilé eftersom vi hade så mycket fisk hemma i frysen. Båda blev jättegoda, så välj det du gillar bäst! Servera fisken tillsammans med kokt potatis, broccoli och kall romsås. Sååååå gott!
 
 
TORSKRYGG MED FETAOST- OCH DILLRÖRA:
(4 port)
 
600 gram torskrygg (eller laxfilé!)
150 gram fetaost
2 msk fryst dill
1 msk citronsaft
2 tsk olivolja
salt och peppar
 
Sätt ugnen på 150 grader. Smula ner fetaosten i en skål och tillsätt dill, citronsaft, olivolja, salt och peppar. Mosa ihop allt till en röra. Salta och peppra fisken lite lätt. Bred sedan på fetaoströran (ett rejält lager ska det vara!) på varje bit. Ringla över ytterligare lite olivolja och stek mitt i ugnen i ca 20 min.
 
 
Smaklig spis!