Kasslergratäng

En lättlagad och god kasslergratäng med paprika och cocktailtomater. Har du kokt ris över sen en tidigare middag är det gott att lägga den under paprikan och kasslern och hela middagen serveras då ur samma form.
 
 
500 gram kassler
2-3 st paprikor
8 st cocktailtomater
2,5 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 st vitlöksklyftor
salt och peppar
1-2 krm cayennepeppar
50 gram smakrik riven ost
 
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kasslern i tunna skivor. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Lägg paprikan i botten på en ugnssäker form. Fördela kasslerna ovanpå. Krydda grädden med cayennepeppar, salt, peppar och pressad vitlök. Häll grädden i formen och strö över riven ost.
 
 
Sätt in formen i ugnen i cirka 15-20 min. Servera med ris och en god sallad.